• Kom je spelen?
  • Kom je spelen?
  • Kom je spelen?

KINDEROPVANGTOESLAG

De kinderopvangtoeslag is geregeld in de Wet kinderopvang. Deze wet heeft als doel ervoor te zorgen dat kinderopvang voor iedereen op dezelfde manier wordt geregeld. De wet regelt dat ouders, werkgevers en rijksoverheid de kosten voor kinderopvang samen betalen. 
De kinderopvangtoeslag is de bijdrage van de rijksoverheid in de kosten van de kinderopvang. De hoogte van de kinderopvangtoeslag is onder andere afhankelijk van uw inkomen en dat van uw eventuele (toeslag)partner.

Op de site https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/ kan je berekenen of je recht hebt op de kinderopvangtoeslag en hoe veel dat ongeveer zal zijn.

Voor specifieke vragen over uw situatie bij Kinderdagverblijf De Kleine Vlinder kunt u met uw vragen contact opnemen met ons. Wij staan u graag te woord of maken met u een afspraak.


Op onze website kunt u een indruk krijgen van ons kinderdagverblijf. Leest u het allemaal eens rustig door. En als u echt wilt beleven wat De Kleine Vlinder is, neemt u dan contact met ons op. We informeren u graag verder!