• Kom je spelen?
  • Kom je spelen?
  • Kom je spelen?

ONS TEAM

Kinderdagverblijf De Kleine Vlinder heeft oog voor kind en kwaliteit. Dit kan uiteraard niet zonder goed opgeleid en kundig personeel.

De meest voorkomende functie binnen Kinderdagverblijf De Kleine Vlinder is die van pedagogisch medewerker. Algemeen geldt dat het diploma MBO-SPW dan wel Pedagogisch Werker op minimaal kwalificatie niveau 3 bevoegdheid geeft tot uitoefening van de functie van pedagogisch medewerker bij De Kleine Vlinder. Onze medewerkers hebben allemaal een VOG (verklaring omtrent goed gedrag). Ook is er altijd iemand op de locatie aanwezig met een EHBO certificaat.

Naast de juiste opleiding vindt kinderdagverblijf De Kleine Vlinder het zeer belangrijk dat haar pedagogisch medewerkers liefde hebben voor het kind en het vak.

Even voorstellen!

Hallo allemaal! Ik ben Seviye Tasgin.

Eigenaar en directeur van kinderdagverblijf De Kleine Vlinder. Dagelijks betrokken bij de zorg en aandacht voor de kinderen en de medewerkers.
De Kleine Vlinder opgericht in: 2008.
Opleiding: SPW 3 ( Sociaal Pedagogische Werk )
Leuk om te weten: Moeder van drie kinderen.
In 2008 ben ik gestart met een kleinschalig kinderdagverblijf.
Door de kleinschaligheid van kinderdagverblijf De Kleine Vlinder kan ik me optimaal concentreren op de begeleiding van de medewerkers en de optimale zorg voor de kinderen, waarbij de hechting tussen kind en pedagogisch medewerker centraal staat. Als een kind zich veilig voelt op De Kleine Vlinder, op zijn/haar groep, kan het zich optimaal ontwikkelen. Daarbij staat huiselijke sfeer, individuele aandacht, rust en gericht zijn op het ritme wat het kind thuis gewend is centraal.
Niet voor niets is ons uitgangspunt: Kinderdagverblijf De Kleine Vlinder, huiselijke sfeer ontmoet kwaliteit!
Met vriendelijke groeten, Seviye


Hallo, ik ben Relinde Schumacher, 27 jaar oud, woonachtig in Dordrecht, niet ver bij De Kleine Vlinder vandaan.

Na het behalen van mijn SPW-3 diploma ben ik niet direct in de kinderopvang gaan werken.
Toch bleef het werken met kinderen mij erg aantrekken.
Ik ben in de zomer van 2017 gaan solliciteren naar een baan in de kinderopvang en zo terecht gekomen bij De Kleine Vlinder.
Ik vind het leuk om met de doelgroepen baby's en peuters te werken, juist deze combinatie maakt het werken bij De Kleine Vlinder voor mij zo leuk.
Ik hou ervan om de kinderen te verzorgen, en ze nieuwe dingen te leren.
Het is mooi om te zien hoe de kinderen daar in groeien en een eigen persoonlijkheid ontwikkelen.
Ik werk met veel liefde en plezier bij
De Kleine Vlinder!
Met vriendelijke groet,
Relinde


Hoi, graag wil ik mij via deze weg even voorstellen.

Ik ben Aysin Tolu. Ik ben 28 jaar oud en wo on in Dordrecht. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Een zoon van 5 jaar oud en een dochter van 7 maanden oud.
Na het afronden van mijn opleiding onderwijsassistent, ben ik 2 jaar werkzaam geweest als gastouder, ook heb ik veel ervaring opgedaan als onderwijsassistent in de groepen 1 en 2 en als zorgmoeder in een weeshuis in Mexico.
In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met ons gezin. fotograferen en shoppen vind ik erg leuk. Ook sta ik graag in de keuken.
Werken met kinderen is echt mijn passie!
Ik kan erg om ze lachen en vind het heerlijk om samen met de kinderen activiteiten uit te voeren, waaraan zij plezier beleven en waarbij ze tegelijkertijd nieuwe vaardigheden verwerven die ze nodig hebben om zich verder te ontwikkelen. In een kleinschalig kinderdagverblijf als De Kleine Vlinder groei je als ware met ze mee en is ieder kind uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder.
Tot snel en als u verder nog vragen heeft, dan kunt u altijd bij mij terecht.
Groetjes, Aysin.


Hoi, mijn naam is Lisanne Gahrmann.

Ik ben 29 jaar oud. Moeder van een prachtig meisje genaamd Hailey. Samen wonen wij in Zwijndrecht.

Ik kan niets anders zeggen dan dat De Kleine vlinder een geweldig kinderdagverblijf is.
Doordat het hier kleinschalig is kan er echt intensief één op één contact worden aangeboden. Zo leer je de kinderen en de ouders goed kennen en kan je inspelen op de wensen en behoeften. Dit trekt mij heel erg aan.
Door het zelf moeder worden ben ik er achter gekomen dat werken in deze branche mijn roeping is.
Kinderen geven mij voldoening. Het is mooi te zien hoe ze ontwikkelen en groeien. Dit mede door inzet en ontwikkelingsgerichte activiteiten die door ons, leidsters, worden aangeboden. En natuurlijk kunnen de onvoorspelbare acties en uitspraken hilarisch zijn!
Mochten er nog vragen zijn kom gerust naar mij toe.
Op naar heel veel mooie jaren!
Liefs, Lisanne

alt

Hoi, Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Stacy van Ee. Ik ben 28 jaar oud. Ik heb twee kinderen. Een zoon van 3 jaar oud en een zoon van 1,5 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Dordrecht. Voor de Kleine Vlinder had ik een paar jaar bij een ander kinderdagverblijf gewerkt. Nu was het tijd voor iets nieuws. Ik vond De Kleine Vlinder een nieuwe uitdaging. Wie weet tot gauw!