• Kom je spelen?
  • Kom je spelen?
  • Kom je spelen?

ONS TEAM

Kinderdagverblijf De Kleine Vlinder heeft oog voor kind en kwaliteit. Dit kan uiteraard niet zonder goed opgeleid en kundig personeel.

De meest voorkomende functie binnen Kinderdagverblijf De Kleine Vlinder is die van pedagogisch medewerker. Algemeen geldt dat het diploma MBO-SPW dan wel Pedagogisch Werker op minimaal kwalificatie niveau 3 bevoegdheid geeft tot uitoefening van de functie van pedagogisch medewerker bij De Kleine Vlinder. Onze medewerkers hebben allemaal een VOG (verklaring omtrent goed gedrag). Ook is er altijd iemand op de locatie aanwezig met een EHBO certificaat.


Naast de juiste opleiding vindt kinderdagverblijf De Kleine Vlinder het zeer belangrijk dat haar pedagogisch medewerkers liefde hebben voor het kind en het vak.


Even voorstellen!

Hallo allemaal!

Ik ben Seviye Tasgin. Eigenaar en directeur van kinderdagverblijf De Kleine Vlinder. Dagelijks betrokken bij de zorg en aandacht voor de kinderen en de medewerkers.
De Kleine Vlinder opgericht in: 2008.
Opleiding: SPW 3 ( Sociaal Pedagogische Werk )

Leuk om te weten: Moeder van drie kinderen.
In 2008 ben ik gestart met een kleinschalig kinderdagverblijf.
Door de kleinschaligheid van kinderdagverblijf De Kleine Vlinder kan ik me optimaal concentreren op de begeleiding van de medewerkers en de optimale zorg voor de kinderen, waarbij de hechting tussen kind en pedagogisch medewerker centraal staat. Als een kind zich veilig voelt op De Kleine Vlinder, op zijn/haar groep, kan het zich optimaal ontwikkelen. Daarbij staat huiselijke sfeer, individuele aandacht, rust en gericht zijn op het ritme wat het kind thuis gewend is centraal.
Niet voor niets is ons uitgangspunt: Kinderdagverblijf De Kleine Vlinder, huiselijke sfeer ontmoet kwaliteit!
Met vriendelijke groeten, Seviye.


Hoi,

Graag wil ik mij via deze weg even voorstellen. Ik ben Aysin Tolu, woonachtig in Dordrecht, getrouwd en heb twee kinderen. Een zoon en een dochter. Na het afronden van mijn opleiding onderwijsassistent, ben ik 2 jaar werkzaam geweest als gastouder. Ook heb ik veel ervaring opgedaan als onderwijsassistent in de groepen 1 en 2 en als zorgmoeder in een weeshuis in Mexico. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met ons gezin. Fotograferen en shoppen vind ik erg leuk. Ook sta ik graag in de keuken. Werken met kinderen is echt mijn passie! Ik kan erg om ze lachen en vind het heerlijk om samen met de kinderen activiteiten uit te voeren, waaraan zij plezier beleven en waarbij ze tegelijkertijd nieuwe vaardigheden verwerven die ze nodig hebben om zich verder te ontwikkelen. In een kleinschalig kinderdagverblijf als De Kleine Vlinder groei je als ware met ze mee en is ieder kind uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Tot snel en als u verder nog vragen heeft, dan kunt u altijd bij mij terecht.

Groetjes, Aysin.


alt Hallo allemaal,

Ik ben Anniek van Moorsel en woon samen met mijn vriend in Dordrecht. We hebben een lieve dochter Sofie. Mijn hobby’s zijn buiten zijn, op vakantie gaan en leuke dingen ondernemen met mijn gezin. Ik heb al heel wat jaren ervaring in de kinderopvang. Mijn passie is om de kinderen een hele leuke en leerzame dag te geven. Het kleinschalige van kinderdagverblijf De Kleine Vlinder is dat je alle kinderen optimaal zijn of haar aandacht kan geven die zij nodig hebben. Ik heb heel veel zin om bij De Kleine Vlinder te gaan werken. Ik hoop u snel een keer te mogen begroeten.

Groetjes Anniek.


alt Hoi Allemaal,


Mijn naam is Lisaifeng. Om het voor jullie makkelijk te houden, kunnen jullie mij gewoon Lisa noemen.

Ik ben een moeder van een geweldig, aardig, slim en mooi meisje. Ik ben een persoon die heel erg veel van kinderen houd. Om mijn kennis en mijn kwaliteit aan de kinderen over te dragen en de kinderen zien groeien in hun ontwikkeling, koos ik voor een pedagogische opleiding. Na vier jaar heb ik met succes de opleiding SPW 4 afgerond. Inmiddels heb ik meer dan 8 jaar ervaring met werken met kinderen. Natuurlijk blijf ik mij elke dag weer ontwikkelen. Je komt steeds wel weer een nieuwe ontwikkeling van een kind tegen, dat in een nieuw groeiproces zit.

Ik ben ontzettend blij dat ik een kans heb gekregen om te werken bij De Kleine Vlinder.

Verder kan ik zeggen dat ik een rustig, sociaal en loyaal persoon ben die geduldig is en open staat voor elke manier van feedback krijgen. Het staat u vrij om alles aan mij te vragen, zowel over mij zelf alsmede over het werk.

Hoop u gauw te zien en te spreken.


Groetjes Lisa.alt Hallo allemaal,


Ik ben Emine Atmaca en woon in het centrum van Dordrecht. Voordat ik bij De Kleine Vlinder begon, heb ik de opleiding onderwijsassistent gestudeerd. Ik ben een moeder van twee kinderen. Het werken met kleine kinderen geeft mij voldoening, omdat elke dag met hun anders is. Ik geniet ervan om kinderen spelenderwijs de wereld te zien ontdekken. Het is voor mij een uitdaging om het team en de kinderen in de opvang te mogen ondersteunen.

Met heel veel zin ben ik deze avontuur in gegaan.


Groetjes Emine.


alt Hallo,

Mijn naam is Quinty Scheurwater en ik ben 17 jaar oud. Vanaf oktober 2022 werk ik bij KDV De Kleine Vlinder als BBL student. Ik doe de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Ik heb gekozen voor deze opleiding, omdat ik graag met kinderen wil gaan werken. Ik vind het super leuk om de ontwikkeling te zien van de kinderen, om ze te zien groeien, om ze nieuwe dingen te leren, om activiteiten met ze te doen en de verzorging. Mijn hobby's zijn bakken en af en toe teken ik. Ik heb heel veel zin om te werken bij KDV De Kleine Vlinder.

Met vriendelijke groet, Quinty.