• Kom je spelen?
  • Kom je spelen?
  • Kom je spelen?

OVER DE KLEINE VLINDER

Welkom bij De Kleine Vlinder, specialist in kleinschalig kinderdagverblijf met een missie.
Is het niet raar dat ouders blij moeten zijn met een plekje voor hun kind in een overvolle en erg zakelijke cr
èche.

Voor ouders en verzorgers stond en staat de gezondheid en het welbevinden van hun kinderen vanzelfsprekend bovenaan. En toch, voor opvang mogen ze niet teveel noten op hun zang hebben. Dat kan anders. De Kleine Vlinder biedt een alternatief. Opvang in een vertrouwde, huiselijke omgeving door enthousiaste, ervaren en betrokken leidsters. Zij geven uw kinderen het vertrouwde gevoel dat ze zo nodig hebben. 

De Kleine Vlinder is een erkende vorm van kinderdagverblijf waarbij kinderen van 0 t/m 4 jaar worden opgevangen en verzorgd door vaste kinderleidsters. De opvang is kleinschalig en vindt plaats in een huiselijke sfeer. Bij De Kleine Vlinder wordt maximaal 10 kinderen opgevangen. Hierdoor is er veel aandacht voor de kinderen en tijd voor buiten spelen, slapen, boekjes lezen. Kortom, een dag zoals deze thuis ook kan zijn.

Het is een plek waar kleine mensen elkaar dagelijks ontmoeten. In onze opvang streven wij naar optimale zorg, aandacht en liefde voor uw kind en hebben daarbij veel aandacht voor de wijze waarop u uw kind groter wilt laten groeien.

Net als bij u thuis houden wij sterk rekening met de basisbehoeften van de kinderen. We nemen rustig de tijd voor het afscheid nemen van de ouders, eten en drinken, spelen voorlezen en zingen, slapen en natuurlijk voor plezier maken met elkaar. Wanneer u wilt zien hoe een kinderdagverblijf eruit ziet, kunt u gerust eens komen kijken. U kunt ook ons pedagogische beleidsplan opvragen. Wij staan voor kwaliteit.

Op onze website kunt u een indruk krijgen van ons kinderdagverblijf. Leest u het allemaal eens rustig door. En als u echt wilt beleven wat De Kleine Vlinder is, neemt u dan contact met ons op. We informeren u graag verder!